Loading...

Tiliotteet

Open Banking

Tiliotteiden toimittaminen

CashMarket myöntää lainaa vain sellaisille hakijoille, joilla on taloudellinen kyky maksaa laina takaisin. Hakemisen yhteydessä CashMarket varmistaa, että sinulla on riittävät tulot ja ei liikaa maksuvelvoitteita - erityisesti perintäyhtiöille tai muille lainayhtiöille. CashMarket vastaanottaa pankkitilisi tapahtumat neljän kuukauden ajalta.

CashMarket käyttää moderneinta, helpointa ja turvallisinta tapaa varmistaa maksukykysi: analysoimalla automaattisesti pankkitilisi tapahtumat.
1

Kirjaudu

Kirjaudu sisään verkkopankkisi tunnuksilla.

2

Tietojen läpikäynti

Luottojärjestelmä käy läpi tapahtumat – ihminen ei näe tietojasi.

3

Päätös

Luottojärjestelmä tekee nopean luottopäätöksen.

Lisää tietoa tiliotteiden toimittamisesta

Yhdistäminen pankkiin - turvallisuus

CashMarket käyttää kolmannen osapuolen palvelua nimeltään Tink tai Instantor – ne ovat ruotsalaisia pankkitilitietojärjestelmiä, jotka mahdollistavat käyttäjien pääsyn omiin pankkitileihinsä, ja automaattisen tilitapahtumien hakemisen. Käyttämäsi pankkitunnukset välitetään käyttämällä SSL:ää (Secure Socket Layer) ja turvallisia salausmenetelmiä.

Tallennammeko pankkitunnuksesi?

Ei, meillä ei ole pääsyä asiakasnumeroosi, salasanaan tai PIN-koodiin.

Saat luottopäätöksen sekunneissa

Toimittaaksesi tiliotteet tarvitset ainoastaan verkkopankkisi mobiilitunnukset. Seuraa CashMarketin ohjeita ja kirjaudu sisään verkkopankkisi mobiilitunnuksilla – tämän jälkeen kaikki tehdään puolestasi automaattisesti, sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin odottaa luottopäätöstä.

Mitä tapahtuu kirjautumisen jälkeen?

Kirjautumisen jälkeen Tink yhdistää sinut pankkiisi ja CashMarket vastaanottaa pankkitiliotteesi kolmen kuukauden ajalta, ja tekee luottopäätöksen. Luottopäätös tulee yleensä alle kymmenessä sekunnissa. Positiivisen päätöksen jälkeen voit lainata rahaa, ja rahat saat alle kymmenessä sekunnissa lainatarjouksen hyväksymisestä.

Mitä ovat verkkopankin mobiilitunnukset

CashMarket käyttää tiliotteiden hakemiseen ainoastaan mobiilia verkkopankkia ja esim. Esim. Nordean tapauksessa tämä tarkoittaa asiakasnumeroasi ja tunnuslukusovelluksen PIN-koodia.

Missä vaiheessa tiliotteet toimitetaan?

Sinulta kysytään tiliotteita rekisteröitymisen yhteydessä (viimeinen steppi). Toimitusvaihe on todella helppo ja ohi muutamassa sekunnissa, ja CashMarket opastaa sinut prosessin läpi.