Loading...

SIJOITA LAINOIHIN

Tuotto on 5-9% vuonna 2021

Pähkinänkuoressa

Mikä on CashMarket?

Sijoittaminen CashMarketin vertaislainoihin on 95% helpompaa. Valitset riskitasosi yhdellä napilla ja sen jälkeen käytät Re-invest -nappia joko uudelleensijoittaaksesi saamasi korkotuotot automaattisesti uusiin lainoihin, hajauttaen samalla sijotuksesi, tai nostataaksesi tuotot pankkitilillesi.

Sijoittajatilin avaaminen on ilmaista ja kestää ainoastaan muutaman minuutin. Tarvitset vain verkkopankkitunnuksesi. Sijoittaa voit joko yksityishenkilönä tai organisaationa
Avaa sijoittajatili

Keskitymme alle 1000€ lainoihin

Pienissä lainoissa hajautus tapahtuu orgaanisesti.

Käyttö on helppoa ja yksinkertaista

Olemme tehneet vertaislainaamisesta 95% helpompaa.

Palvelu on luotettava ja turvallinen

Yrityksen omistaa alan pioneerit viihde-, rahoitus- ja fintech -aloilta.

Tuotto

Tuotto vuonna 2021
5-9%

Tuotto muodostuu koroista
Tuotto muodostuu pääosin lainanottajien maksamasta korosta - CashMarket -sijoittajana saat lainojen korot lyhentämättömänä.

Muut tuottoon vaikuttavat tekijät
Koron lisäksi voit saada osuuden CashMarket -lainojen kuluista*, ja sijoitukseesi vaikuttaa myös korkoa-korolle -efekti (jos pidät Re-invest -nappia päällä).

*Jotta tuotto olisi kilpailukykyinen tammikuussa 2021 asetetun korkokaton aikana, annamme sijoittajille osuuksia harkintamme mukaan myös CashMarketin palkkioista, eli lainanottajan maksamista lainanhoitokuluista.

Korko

Lainojen korko on 30.9.2021 asti 10%, ja sen jälkeen 10-20%, riippuen lainanottajan tähtiluokasta (uusi asiakas on riskiluokassa korkeimmalla tasolla). Sijoittajana saat koron lyhentämättömänä. CashMarket ei siis ota korosta osuutta, vaan saa ansaintansa lainaan liitetyistä pienistä palvelumaksuista.

Korkoa korolle

Re-invest -ominaisuus sijoittaa tuottosi automaattisesti uudelleen, ja voi kasvattaa tuotoasi jopa 25%!​ Kun haluat nostaa tuotot pankkitilillesi, laita Re-invest -nappi OFF -asentoon: tästä eteenpäin tuotot tilitetään kuukausittain- ja automaattisesti pankkitilillesi, kunnes kaikki lainat ovat maksettu takaisin.

Luottotappiot

Yli 45 päivää myöhässä olevat lainat siirretään perintään, ja tilitetään sijoittajalle viiveellä. ​Jos lainanottaja maksaa lainan takaisin myöhässä, myös sijoittaja saa osuutensa vastaavasti myöhässä. Perintään päätyneiden luottojen osuus vuonna 2020 oli alle 15%, ja näistä yli puolet maksaa lainansa pois perinnän kautta.

Miksi sijoittaa CashMarketiin?

CashMarketin käyttö on helppoa - aikaasi vapautuu muuhun

Mielestämme digitaalinen vertaislainaaminen on aina ollut liian monimutkaista: aloittaminen, eli alustan toimintaperiaatteiden opetteleminen on voinut helposti viedä päiviä. Sijoitusten ylläpitäminen on myös ollut mielestämme kohtuuttoman vaikeaa: saadaksesi mahdollisuuden haluamaasi korkeaan tuottoon, olet joutunut päivittämään sijoitusasetuksia säännöllisesti, mahdollisesti jopa päivittäin.

Helppo

Todella helppo aloittaa
Et tarvitse aikaisempaa kokemusta vertaislainoista - valitse riskiluokka ja siirrä rahaa. CashMarket hoitaa loput!
Todella helppo ylläpitää
Portfolion ylläpito hoidetaan re-invest -napilla. Voit joko sijoittaa tuotot automaattisesti uudelleen, tai kotiuttaa rahat pankkitilillesi.
Todella helppo kotiuttaa
Re-invest –napilla voit myös kotiuttaa rahat. Aseta nappi OFF -asentoon ja tästä eteenpäin saat rahat pankkitilillesi.

Vastuullinen

Vastuullisia pikalainoja
Cashmarket -lainoihin sijoittamalla tuet vastuullista lainanantoa – korot ovat maltilliset ja pienet lainasummat on helppo maksaa takaisin.
Lainoja maksukykyisille
Välitämme lainoja ainoastaan takaisinmaksukykyisille lainanhakijoille– heille, joille lainaamme omaakin rahaamme!
Riskien hallinta
Takaisinmaksukyvyn arviointi on alan edistyksellisintä – käytössä on mm. hakijan lainatiedot muilta luotottajilta ja viimeisimmät Open Banking –työkalut tiliotteiden digitaaliseen analysointiin.
Cashmarket-aloitus-sivu
Aloita sijoittaminen

Miten sijoitan?

CashMarket on uudenlainen vertaislaina: käyttö on yhtä helppoa kuin osakkeen ostaminen. Sinun ei tarvitse lukea manuaaleja ja opetella vertaislainaamiseen liittyvää jargonia, tai parametrien säätämistä. Sijoituksen ylläpitäminen on myös helppoa: sinun ei tarvitse opetella kymmenien sijoittajapaneelista löytyvien nappien tarkoitusta ja opetella niiden vaikutusta tuottoon.

CashMarket -sijoituksen jälkeen voit istua alas ja voit keskittyä katsomaan, kun pääomasi kasvaa.
1

Valitse riskitaso

MATALA suosii korkeamman tähtiluokituksen omaavia lainanottajia, KORKEA valitsee portfolioosi enemmän uusia lainanottajia, joilla on korkeampi riskiluokitus.

2

Maksa

Maksa verkkopankissasi ja valitsemasi summa siirretään järjestelmään. CashMarket alkaa välittämään varojasi lainanottajille välittömästi, aikaisemmin määrittelemilläsi riskiehdoilla.

3

Seuraa

Istu alas ja seuraa kun pääomasi tuottaa lisää pääomaa. Näet esimerkiksi tilitapahtumat, uudelleensijoitukset ja tuoton selkeistä visuaalisista raporteista - jopa reaaliajassa.

Kun olet siirtänyt rahat

Sijoituksen jälkeen

Sijoitettuasi, voit yhdellä napilla valita joko uudelleensijoituksen, tai nostaa rahat pankkitililesi. Jos päätät uudelleensioittaa, pääomat ja korot uudelleensijoitetaan siitä hetkestä alkaen, kun laitat napin ON-asentoon. Toisin sanoen, jos laitat napin OFF -asentoon, uudelleensijoitukset lakkaavaat sillä hetkellä, ja rahat pidetään järjestelmässä, kunnes ne siirretään pankkitilillesi.

Päällä

CashMarket sijoittaa kuukausittaiset takaisinmaksut automaattisesti uusiin lainoihin – korkoa-korolle -efekti tuo rahallesi maksimaalisen tuoton.

Sijoitus kahden tunnin sisällä takaisinmaksusta
Sijoitus sisältää sekä pääoman että korot
Hajautus automaatisesti useisiin lainoihin

Pois päältä

OFF -asento kotiuttaa sijoituksesi: CashMarket siirtää pääomat ja tuotot pankkitilillesi, kunnes kaikki lainasi ovat takaisinmaksettu.

Keräämme takaisinmaksut yheen kalenterikuukauden ajalta
Tilitämme maksut pakkitilillesi seuraavan kuukauden alussa
Maksu sisältää pääomat ja tuoton (korot)
Tietoa sijoituksesta

Tärkeää tietää ennen sijoitusta

Alla on listattuna muutamia tärkeimpiä aiheita käsiteltäväksi ennen sijoitusta.

Korkokatto

Tammikuussa 2021 kulutusluottojen korkokatto säädettiin Suomessa 10%:iin. 30.9.2021 korkokatto nousee 20%:iin ja tästä alkaen uusien CashMarket -lainojen korko on 20%.

Uusi vertaislaina

Palvelua on pilotoitu Suomessa alkaen 2019, ja toukokuussa 2021 aloitamme järjestelmällisen sijoituksien vastaanottamisen, sekä Suomesta että ulkomailta.​

Lue lisää blogista

Sijoittamisen riskit

Sijoitukset sisältävät riskin ja sijoituspäätökset ovat sijoittajan omalla vastuulla. Ennen sijoitusta, suosittelemme tutustumaan käyttöohjeisiin, sekä yleisiin ehtoihin.

Lue lisää blogista
Aloita avaamalla tili

Avaa sijoittajatili

Tili avataan digitaalisesti, verkkopankkitunnuksilla. Avaamisen menee muutamia minuutteja, riippuen haluatko sijoittaa yksityishenkilönä vai yrityksenä - yritystilin avaamiseen tarvitsemme sinulta tietoa myös yrityksestäsi, joka vie hieman enemmän aikaa.
1

Avaa tili

Avaa tili salasanalla ja e-maililla.

2

Tee profiili

Luo itsellesi sijoittajaprofiili.

3

Sijoita

Olet valmis sijoittamaan.

Yhtiöt - avaa sijoittajatiliYksityishenkilöt - avaa sijoittajatili
Blogi

Lue uusimmat postaukset

CashMarketin tiimin ajatuksia sijoitusaiheen ympärillä.

Lue kaikki postaukset